/
  • Video en servicecentrale

  • Mede door de ontwikkelingen in de beveiligingsbranche, de behoefte van gemeenten en verschillende opdrachtgevers, heeft Vario Beveiliging BV haar "video en servicecentrale" opgericht.

   Door onze service en dienstverlening op maat creëren we duidelijkheid in het beveiligingsaspect, en de mogelijkheden hiervan. Omdat wij onze, al dan niet nieuwe, opdrachtgevers nog beter van dienst willen zijn, bieden wij deze vorm van beveiliging aan. De video-/service centrale gaat zich niet alleen richten op de video-observatie.

   Er zijn tal van mogelijkheden, waaronder het voertuigvolgsysteem nationaal en internationaal, persoonsbeveiliging door middel van de nieuwste technieken. Ook zijn er faciliteiten aanwezig voor een telefoonservice/storingsdienst. Door deze vernieuwde aanpak van het dienstenpakket en de transparante werkwijze, wordt er duidelijkheid verkregen en weet de klant precies voor welke diensten er betaald wordt.

   Door de surveillance te koppelen aan een camerasysteem is er altijd een geverifieerd alarm. Er zijn dus geen onnodige kosten voor het uitrijden van een surveillant. Door deze manier van werken kunnen wij nog sneller schakelen en informatie delen met de instanties, hierdoor kunnen we onregelmatigheden worden voorkomen en houden we de eventuele schade beperkt.

   Daarnaast maakt Vario Beveiliging in combinatie met gerenommeerde bedrijven en instanties een totaaloverzicht en geeft een duidelijke visie op de beveiliging van bedrijven, woonhuizen en industrieterreinen.

   Bekijk onze website mbt onze video en servicecentrale